Sign up at Room328 as a consumer or a professional.

Over Room328

Room 328 Ltd

Snel groeiend Zweeds bedrijf dat is opgericht in oktober 2000, met kantoren in Stockholm, Istanbul en Lissabon. Ons 3D ontwerp programma geeft mensen met een herinrichtingproject de mogelijkheid om hun ideeën te visualiseren met producten van de toonaangevende leveranciers. Dat is onze core-business. Room328 wordt gebruikt door meer dan 300 professionele bedrijven. Deze bedrijven ontworpen en verkochten meer dan 18000 badkamers in 2007. In 2007 begonnen 63821 consumenten hun badkamer project via ons netwerk. Wij zijn de meest toonaangevende leverancier van webgebaseerde tekenprogramma's in Scandinavië.

Business Idee

Room328's business idee is dat de woninginrichting markt te openen, zodat mensen met een opknapbeurt gemakkelijk informatie, producten en diensten kunnen vinden, zodat zij hun ontwerpideeën kunnen creëren en visualiseren voor zichzelf en anderen.

Visie & Missie

Onze visie: Om het natuurlijke uitgangspunt voor alle woninginrichting projecten te zijn.Onze missie: Het in contact brengen met alle producten, diensten en mensen binnen de woninginrichting wereld.

Geschiedenis

Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2000 door Cem A. Arel. Tijdens zijn studies aan de Universiteit van Stockholm werkte hij als een agent in hardgebakken tegels. Gedurende deze tijd ontdekte hij hoe moeilijk het was om verschillende wand-en vloerbekleding aan de consument te presenteren, aangezien de meeste winkels beperkte ruimte hadden in de showroom. De consument had vaak moeite met het visualiseren van de toekomstige badkamer evenals het totale kostenplaatje voor de badkamer. Te vaak besloten de consumenten voor het goedkoper alternatief, wat tot teleurstelling leidde zodra de tegels gezet werden. Daarom heeft Cem besloten om een oplossing te vinden voor dit probleem door het weergeven van de badkamer op de tekentafel. De oplossing was een 3D-softwareprogramma, ontwikkeld in Portugal wat de kwaliteit en eenvoud voor dit probleem bezet.De software werd goedgekeurd voor de Scandinavische markt. De eerste versie, gericht op de consument, kwam in 2001 en werd verspreid als een cd in een oplage van meer dan 500000 exemplaren. In het najaar van 2005 werd de software gratis beschikbaar op het internet, met inbegrip van producten uit het merendeel van de meest toonaangevende leveranciers van badkamerproducten in Scandinavië. In 2008 is de software gestart met andere soorten kamers en ontmoetingsmogelijkheden waardoor de woninginrichting markt met elkaar kon communiceren. Meer dan 50 jaar is geïnvesteerd in de ontwikkeling van de software, dat eigendom is van Room 328 Ltd